1. WIR GRÜSSEN MIT MUSIK
(S. Rundel, arr. G. Huber)
Wir grüssen mit Musik werd geschreven door S. Rundel en het arrangement is van Gerd Huber.

2. SERENADE (E. Toselli, arr. M. Hunik)
Enrico Toselli was een Italiaanse componist en pianist. Hij werd geboren in de stad Florence in 1883 en stierf daar ook in 1926. Als pianist was hij erg succesvol en maakte hij reizen door Europa en de Verenigde Staten. Van zijn composities wordt tegenwoordig vooral nog zijn Serenata gespeeld, dat oorspronkelijk is geschreven voor viool met pianobegeleiding. Het B-orkest speelt dit werk in een arrangement van Margreet Hunik, lid van het A-orkest van AVO.

3. QUEENS PARK MELODY (J. de Haan, arr. G. Huber)
Jacob de Haan, geboren in 1959, is een Nederlandse componist die vrijwel uitsluitend schrijft voor Harmonie en Fanfare. Zijn muziek is heel herkenbaar door een geheel eigen mix van klassieke stijlfiguren met ritmische elementen uit de moderne en popmuziek , en door een kunstige ineenvlechting van meerdere melodische lijnen. Queens’ Park Melody is daarvan een goed voorbeeld.

4. IRISCH DREAM (K. Gäble, arr. G. Huber)
Van een heel ander karakter dan het hierboven werk is de Irish Dream. Zoals de titel al aangeeft is dit een stuk met een dromerige, melancholieke sfeer.

5. MEMORY (A. Lloyd Webber, arr. O. Eckelmann)
Eerder dit jaar deed het B-orkest mee aan een B-orkesten festival in Ede, georganiseerd door Accordeonvereniging RAC uit Bennekom. De afsluiting van die avond was heel bijzonder. Alle deelnemende orkesten verschenen toen samen op het podium en met een enorme groep van wel zo’n 60 accordeonisten speelden zij samen Memory uit de musical “Cats” van de wereldberoemde musicalcomponist Andrew Lloyd Webber. Maar natuurlijk kan dit nummer ook met één orkest prima worden gespeeld.

6. MY SUNNY GIRL (H. Waldvogel)

A- en B-ORKEST samen:

1. INTERMEZZO IN BLUE (R. Bui)
Renato Bui, geboren in 1940, is accordeonist, componist en arrangeur. De lijst met stukken die hij heeft geschreven of gearrangeerd voor accordeonorkest is vele bladzijden lang en omvat honderden titels. Zijn werk loopt uiteen van pretentieloze amusementsmuziek tot grootse bewerkingen van titels van wereldberoemde componisten als George Gershwin. Er zijn nauwelijks accordeonverenigingen in Nederland of de Duitstalige landen te vinden die nog nooit een van zijn werken op de lessenaar hebben gehad. De twee werken van Renato Bui voor de “pauzefinale” geven een goede indruk van de lichtere muziek die Renato Bui heeft gecomponeerd.  “Intermezzo in Blue” bestaat uit een openingsdeel in vlot tempo, gevolgd door een bluesachtig middendeel, waarna het werk met het openingsthema weer afsluit.

2. SIERRA MORENA (R. Bui)
Sierra Morena is een paso doble.